torek, 18. oktober 2022

Reservoir Dogs Wet Dreams 2022

Trgatveni IPA pivovarne Reservoir Dogs po imenu Wet Dreams se vrača tudi v letu 2022. Gre za pivo, ki mu poseben in svež značaj podari sveže nabrani hmelj Styrian Wolf, za katerega so poskrbeli na kmetiji Vitko.
 
Wet Dreams je skorajda do popolnosti jasnega telesa zlate barve, solidno velika in čisto rahlo umazano bela glava pa na vrhu kozarca kar lepo in kremasto postoji. V aromi nam ponuja lepo izražen sladek občutek, ki poleg sadnega značaja najbolj spomni na bombone in žvečilne gumije. Požirek je kar nekoliko sladek v začetku, zopet nam poda bombonast značaj z nekaj mentolastega dodatka, medtem ko je grenkobni del kar nekoliko bolj azdržan, kot bi morda pričakovali. Nežnejši pookus pa še kar nekaj časa lepo draži po jeziku.
 
IPA s svežim hmeljem je lahkotnejšega telesa in (morda presenetljivo) bolj izraženega sladkega značaja. Je dovolj preprost, da je lahkotno piten, ter obenem dovolj karakteren, da dobimo od njega kar iščemo. 
   

Wet Dreams 2022

Nova Gorica

IPA

6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → zelo lepo piten, bolj sladek, kot bi morda pričakoval, a ne pretirava s tem

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar