nedelja, 2. oktober 2022

Thirsty River Mirky

Mirky je aromatični NEIPA, ki bo s svojim tropskim značajem pivca popeljal na oddaljene eksotične otoke. Pivo za ljubitelje trendovskih motnih NEIPA zavrkov, ki so ga zvarili v bovški pivovarnici Thirsty River.
 
Bovški NEIPA je izjemno motnega telesa, kot se za NEIPA spodobi, ter zelo blede zlate barve, na vrhu kozarca pa srednje tanka bela glava počasi izginja. Aroma je izredno prijetna s svojim zelo zrelim tropskim sadnim značajem - mango, ananas, v ozadju pa še nekaj citrusov. Požirek je nežno grenkoben, nekoliko travnat v značaju. Vmes se prikrade zraven še rahla sladkoba, ampak res zelo nežna. Finiš je bolj suh, pookus pa s svojim grenkobnim občutkom še kar nekaj časa potraja. 
 
Ta NEIPA je lahkotnega telesa in razmeroma svežega značaja. Je korekten NEIPA, zelo aromatičen in preprosto piten, zelo primeren za ljubitelje teh motnih stilov piva. 
 

Mirky

Bovec

NEIPA

6,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → v redu NEIPA, brez večjih posebnosti, je pa zelo lepo aromatičen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar