sobota, 6. julij 2024

Lobik How Do You Do, Fellow Kids?

Nov mesec, nov Lobikov NEIPA na policah. Tokratna verzija, ki ime zopet dolguje internetnim "foram", je zvarjena le s sorto Cascade - v klasični in cryo obliki. 

Večja in snežno bela glava za dalj časa prekrije kozarec v katerem se nahaja to, za stil, netipično kristalno jasno pivo zlato-sončne barve. Aroma je pošteno hmeljnata, sladko sadna s tropskim značajem, zraven pa se kaže še kak citrusni pridih ter več cvetličnih sladkih not. Požirek se začne z zelo blago grenkobo, ki jo še nekoliko prevzame srednje izrazna sadna sladkoba. Požirek se zaključi z rahlo suhim finišom, pookus pa z rahlo grenkobnim občutkom še nekaj časa poskakuje po jeziku. 

How Do You Do, Fellow Kids? je pivo srednje lahkotnega telesa, ki zaradi nekoliko boj izražene sladkobe deluje tudi nekoliko bolj nasitno. Na pogled sicer ne deluje NEIPAsto, je pa zato točno tak kot mora biti v aromi ter v okusu.
 

How Do You Do, Fellow Kids?

Maribor

NEIPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → mogoče malenkostno presladek, prenasiten, ampak le malenkost; drugače pa všečen NEIPA

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar