četrtek, 4. julij 2024

Thirsty River For The Driver


S pivom For The Driver so v bovški pivovarni Thirsty River Brewing poskrbeli tudi za voznike. Gre namreč za nizkoalkoholni pale ale, saj njegova alkoholna stopnja komajda presega 1%. 
 
Ta nizkoalkoholni pale ale je rahlo motnikavega telesa zlate barve, velika in kremasta bela glava pa ga pokrije za kar nekaj časa. Nežna hmeljna aroma je v začetku sladko sadna, zraven pa dobimo še čisto bežen piš začimb - vse pa deluje res zelo nežno, prevlada pa sladek značaj. Požirek se začne z nežno hmeljno grenkobo, zraven je občutiti še nekaj karamelne sladkobe, v finišu pa je precej bolj suh, travnato-zeliščno grenkoben. Ta občutek pa se nadaljuje tudi še v trajajoč pookus.
 
For The Driver z nizko stopnjo alkohola je zelo lahkotnega telesa, mogoče malenkost vodenega, v svojem značaju pa je preprost in predvsem lahkotno piten, kljub temu pa nam podari nekaj pravega pale ale značaja.      
 

For The Driver

Bovec

Mikro pale ale

1,3%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3 / 5 → malenkost bolj voden, v finišu malo zeliščno oster, drugače pa nikakor ni slab, še posebej ne za tako nizko alkoholno stopnjo

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar