sobota, 20. julij 2024

Lobik How You Doin'?

"How You Doin'?" - po mnenju Lobikov je to najboljša fraza v zgodovini. In v čast Joeyju so poimenovali njihov NEIPA, ki so ga zvarili s pomočjo hmeljev Citra, Mosaic ter Galaxy v spectrum obliki.

Solidno velika bela penasta glava za nekoliko krajši čas pokrihe sončno rumeno telo tega motnikavega NEIPA piva. Iz kozarca zapihajo nekoliko nežnejše, a zelo prijetne tropsko sadne note hmelja, ki s seboj prinesejo tako sladke kot tudi še nekoliko bolj očitne citrusne note. Požirek se začne z nekoliko nežnejšo hmeljno grenkobo, ki jo kmalu začne spremljati sočna sladkoba. V finišu se zopet pojavi grenkoben značaj, ki se s suhim občutkom nadaljuje še v trajajoč pookus.

How You Doin'? NEIPA je lahkotnega telesa in povsem poletnega značaja, k čemur seveda pripomorejo sadne lastnosti. Ob tem pa nam vseeno postreže tudi z željeno grenkobo, ki jo od (NE)IPA pričakujemo.
 

How You Doin'?

Maribor

NEIPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → sokast na pogled, sokast v aromi ter IPAst v požirku - ja, tak mora biti

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar