nedelja, 28. julij 2024

Bevog Woo

S svojim pivom po imenu Woo v pivovarni Bevog zopet sledijo svetovnim trendov pivovarstva. V zadnjih letih so namreč izredno popularna postala brezalkoholna piva - in sicer kvalitetna brezalkoholna piva, ki prinesejo vse željenje značilnosti, le alkohola ne. 

Woo je kristalno jasnega telesa zlato-rumene barve, velika in penasta glava pa na vrhu kozarca ne čaka preveč dolgo. Iz kozarca nas pridejo pozdraviti prijetne sadne hmeljne arome, med katerimi so tako sladki sadeži kot tudi nekoliko bolj izrazni citrusi, za zraven pa se pojavi še kak sladek cvetlični pridih sem ter tja. Požirek je v začetku nežno grenkoben, zraven pa nam ponudi še prijetno citrusast in čisto malenkostno kiselkast občutek. Nežen pookus pa se nato s travnato grenkobnim občutkom še kar nekaj časa nadaljuje. 

Bevogov brezalkoholni Woo je zelo lahkotnega telesa, kar malenkostno vodenega, ob požirku pa nam ponudi vse tiste lastnosti, ki jih ponavadi najdemo v "klasičnih" pale ale zvarkih - mogoče le malenkostno bolj nežne. Dobra alternativa.
 

Woo

Bad Radkersburg

Brezalkoholni pale ale

0,3%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,4 / 5 → mogoče malo vodenega telesa, ampak prijetnih (čeprav malo bolj nežnih) lastnosti - kot pravi pale ale

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar