petek, 5. julij 2024

Bevog Philippine Crocodile

Ogroženi sladkovodni filipinski krokodil je svoje ime posodil novemu Bevogovemu pivu v serij Extinction Is Forever. Gre za sočni NEIPA, ki je kar trikratno hladno hmeljen za prave sadne okuse.    

Krokodil je precej motne rumenkasto-zlate barve, zelo velika in kremasta bela glava pa na vrhu kozarca tudi zelo dolgo počaka. Aroma je prijetna in sladka, nekoliko bolj nežna, a z všečnimi notami sadja in cvetlic. Požirek napove nežna grenkobica, ki ji sledi zrela sladkoba sadja in še nekaj citrusnih priokusov vmes. Finiš je malenkostno suh, pookus pa z nežno grenkobnim hmeljnim značajem še kar nekaj časa nadaljuje svojo pot po naših ustih. 

Bevogov filipinski krokodil je srednje lahkotnega telesa, s svojo sladkobo pa je kar nekoliko bolj nasitnega občutka. Alkoholna toplina je občutna, hmeljnat značaj pa na trenutke tudi kar dobro udari. Na nek način je nekoliko bolj zahteven NEIPA.
 

Philippine Crocodile

Bad Radkersburg

NEIPA

7,1%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → sicer dober, a malenkost bolj zahteven in oster s hmeljnim značajem

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar