nedelja, 19. marec 2023

Lobik Candyland

Fantje iz mariborske pivovarne Lobik so zopet zvarili nekaj, kar najbolje obvladajo. Pripravili so pivo stila NEIPA, ki bo pivca navdušil s svojim sadnim karakterjem. Gremo na izlet v Candyland.   
 
Candyland je popolnoma motnega telesa bledo rumene barve, izgleda kot ananansov sok, prekrije pa ga tanjša bela glava, ki je kar obstojna. Aroma je zelo prijetna in vabljiva s svojim sladkim značajem - kot sadni tropski bombončki z nekaj citrusnega dodatka in rahlim pišom vanilije. Požirek je srednje grenkoben, v začetku kar malo bol travnato dražeč, v nadaljevanju pa se pridruži še nekaj sladkega občutka. Finiš je dražeč, rahlo poprast, nežno grenkoben pookus pa še lepo potraja. 
 
Lobikov NEIPA je lahkotnejšega telesa in zelo svežega značaja. Je super aromatičen, v okusu malo nežnejši, a še vedno dovolj izrazit, predvsem pa je poletno osvežilen in preprosto piten. 

Candyland

Maribor

NEIPA

5,5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,3 / 5 → izjemno piten in aromatičen, super osvežilen in zelo hitro ga zmanjka

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 17/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar