sreda, 22. marec 2023

Nekrep No. 03

No. 03 pivovarne Nekep je nižjealkoholni rdeči ale in je eden izmed zvarkov, ki bodo premierno predstavili to štajersko pivovarno.
 
Nekrepov rdeči ale nekoliko motnega telesa in zelo temne bakrene barve, kar že pošteno kostanjeve, pokrije pa ga srednje velika umazano bela glava, ki se na vrhu kozarca zelo dobro obdrži. Ponuja nam sicer nežno, a zelo prijetno sladko aromo, v kateri se pomešajo nekoliko bolj izrazite note jagodičevja in bolj zadržani piškotno-karamelni pridihi. V požirku je nežnejše grenkoben v začetku, malenkostno zeliščno hmeljnat, nato pa sledi še nekoliko bolj sramežljiva sladkoba. Trajajoč pookus pa še kar lepo pusti svojo rahlo grenkobno sled.
 
No. 03 je srednjega telesa, v bistvu pa je za to nizko alkoholno stopnjo kar lepo polnejši. V požirku je nežnejši in preprost, a nam vseeno pusti dovolj svojega značaja.  
 
 

No. 03

Majšperk

Rdeči ale

3,5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,3 / 5 → sicer zelo preprost in zadržan, a lepo piten in povsem simpatičen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar