torek, 21. maj 2019

Kralj Small Moments


Ime: Small Moments
Pivovarna: Pivovarna Kralj, Dobrova

Stil piva: Lahki IPA

Vsebnost alkohola: 5,2%
Na voljo: steklenica



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kraljevska pivovarna iz osrednje Slovenije se predstavlja z najnovejšim članom svoje male pivovarske družine - Small Moments. Ti mali trenutki so podnaslovili Hazy Session American Ale, kar pomeni da nas čaka nekaj trendovsko motnega ob zmanjšani vsebnosti alkohola.

S svojim dodobra motnikavim zlatim izgledom popolnoma upraviči svoj "hazy" del imena. Videz dopolni še srednje velika in puhasta snežno bela glava, izpod katere kar bruhajo in puhajo zelo prijetne in vabljive arome tropskega sadja - med njimi prevladujejo agrumi ter sočna ananas in pasijonka. Zelo nežna hmeljna grenkoba le na rahlo podraži brbončice, za svež občutek pa so tu še citrusni priokusi ter nekaj nežne sadne sladkobe. Kratek in nežen pookus pa skupaj z blagim poprasto žgečkljivim občutkom zaključi te male trenutke.

Small Moments je tako izjemno aromatičen a v okusu zelo prijetno nežen zvarek, ki navduši tudi s svojo svežino in lahkotnostjo. Za ljubitelje popularnih motnih, sadnih, aromatičnih in izredno preprosto pitnih zadev. Kraljevsko všečno.




  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Za Popen't Pivoteka (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,5 / 5 → povsem v mojem stilu - izredno tropsko aromatično z nežnejšim okusom in izredno svežino - poletje kje si? Mi smo pripravljeni
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 10/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 18/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar