sreda, 1. maj 2019

Gold Club Session Ale


Ime: Session Ale
Pivovarna: Pivovarna Gold Club, Ajdovščina

Stil piva: Lahki IPA

Vsebnost alkohola: 4,8%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ajdovski Gold Club je poznan po tem, da v enem prostoru združuje kazino, hotel, picerijo, pivnico in seveda tudi lastno pivovarno. Za spremljavo svojim jedem vam med drugim ponudijo tudi svoj lahkotni Session Ale.

Iz kozarca hotelskega session ale piva zapiha nežen tropski sadni vonj, v katerem se pomešajo sladke note in nekaj citrusnega dodatka. Le rahlo motnikavo pivo zlatega izgleda se sramežljivo skriva pod tanko belo glavo, ki pa se ji nikamor ne mudi. Lahkotnejše telo tega zvarka lepo podraži z večjo vsebnostjo mehurčkov, ter tudi s svojim konkretneje citrusnim značajem in solidno grenkobo. V finišu pa se pokaže še rahlo poprast karakter, ki še naprej draži naše okuse v kar suhem in rahlo zeliščnem pookusu.

Gold Club Session Ale je preprosto pitno pivo svežega občutka. Je preprosto, kar je seveda tudi pričakovati v gostilniški pivovarni kjer služi kot spremljava bolj konkretni hrani, a obenem tudi dovolj značajno, da poteši željo po dobrem pivu.




  • Hotel Gold Club (Ajdovščina)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,1 / 5 → zelo lahkotne in preprost, brez kakšnih posebnosti in zelo lepo piten - tak, vsakdanji zvarek
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar