ponedeljek, 6. december 2021

Tektonik OL #59 Princess Peach

Ni bil samo Mario tisti, ki je iskal Princess Peach, ampak jo bodo iskali tudi pivopivci na pipi Tektonikove točilnice. Gre za sadni IPA, ki bo, kot je že po imenu jasno, prinesel breskove okuse.
 
Tektonikova breskvica je izjemno motnega, breskovo-oranžnega telesa, srednje velika bela glava pa je puhasta in kar sesedajoča. Aroma je (presenetljivo) nekoliko nežnejša, ponuja pa nekaj zelo zrele, a sramežljive breskve. Zraven pa dobimo še nekaj citrusasto obarvanega pridiha. Požirek je zmerno grenkoben v začetku ter nekoliko citrusno naravnan. Proti koncu dobimo nekaj breskovega značaja, ki da od sebe nekaj sladkobe, a ne pretirava. Nekoliko trpek in suh finiš pa se nato potegne še v daljši pookus.
 
Princess Peach je zelo svež v svojem lahkotnem značaju, ter predvsem zelo lepo osveži in odžeja. Ponudi pravi sadni značaj, ki pa je morda nekoliko manj breskov, kot bi pričakovali od imena, oziroma le-ta pride precej z zakasnitvijo - ko ga že skoraj zmanjka, tako da si poželiš še enega, da preveriš.  
 

OL #59 Princess Peach

Ljubljana

Sadni IPA

5,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → morda ni čisto breskov IPA, razen potem čisto na koncu požirka - je pa kljub temu zelo okusen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar