sreda, 8. december 2021

Tektonik Bombaš

Bombaš je novi zvezdnik tektonične linie piv, ki so jih zvarili v pivovarni Tektonik. Gre za klasični pale ale, za katerega pravijo, da je "mehkopitna bombica". Je "mehek kot svila in nežen kot bombaš". 
 
Večja ter puhasta snežno bela glava za nekaj časa ovira pogled na kristalno čisto telo tega zlato obarvanega Bombaša. Nežnejša hmeljna aroma le na rahlo pokaže svojo sladko sadno stran (breskev), spremljavo pa ji nudi prav tako rahla travnata nota. požirek je zmerno hmeljno grenkoben, morda z nekoliko boolj travnato-zeliščno izraznim značajem. Pookus pa ta občutek še kar nekaj časa valja po ustih.
 
Bombaš je lahkotnega telesa in povsem preprostega značaja, kjer ponuja točno tisto, kar se od preprostega pale ale piva pričakuje - da dobro odžeja ter ponudi tisto nekaj več od poznanih klasik. Pivo, ki si ga privoščimo brez pretiranega razmišljanja, kar tako.   
 

Bombaš

Ljubljana

APA

5%

Kje naj ga iščem?


  • Tektonix (Ljubljana)
  • trgovine Mercator (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,3 / 5 → soliden, piten, brez posebnosti - glavno, da dobro odžeja

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar