torek, 21. december 2021

Rooster NEIPA

Tudi v pivovarni Rooster so se, tako kot že mnogi drugi, pognali v meglo. Oz. v megleno pivo. Zvarili so namreč "session fruity NEIPA", pivo, ki razvaje okuse ljubiteljev sadno naravnanih piv. 
 
Roosterjev NEIPA je povsem motnega telesa (itak), precej blede oranžno-zlate barve, manjša bela pena pa kaj hitro pobegne z vrha kozarca. Aroma je povsem sadna in zelo vabljiva, ponudi pa očutne citruse in kar lepo zaznavno moto marelice. Srednja grenkoba se pojavi v kombinaciji travnato-citrusnih priokusov, suh finiš pa se nadaljuje še v kar lepo trajajoč pookus. 
 
NEIPA pivovarne Rooster je zelo lahkotnega telesa in zelo svežega značaja zaznamovanega predvsem s citrusi. Skupaj z nekoliko nižjo stopnjo alkohola ga to dela lepo pitnega. Ob tem pa nasploh dobro odžeja in osveži - kot kak "sokec".  
 

NEIPA

Škofljica

Lahki NEIPA

4,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → mogoče bi mu pasalo malo več sladkobe za tisti res pravi juicy karakter, ampak še vedno je zelo dober

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar