četrtek, 13. januar 2022

Green Gold/Dogma Hop Valley Werewolf

Hop Valley Werewolf je še drugi sodelovalni zvarek pivovarne Green Gold Brewing in srbskih pivovarjev iz Dogme. Zvarjeno je s hmeljema HBC472 in Styrian Wolf, ki sta zrasla na kmetiji pivovarne Green Gold.
 
Tanjša bela kremasta glava za nekaj časa naredi streho povsem motnemu in zlato oabrvanemu sodelovalnemu zvarku. Pivo nam ponuja izjemno vabljivo pinakoladasto aromo, saj iz njega kar bruhajo note kokosa ter malenkostno bolj nežnega ananasa v ozadju, spremljavo pa ponuja nežen mentolast občutek. V okusu prevladuje srednje izrazna, lepo dražeča a ne pretirana hmeljna grenkoba, ki se zaključi z rahlo citrusnim in poprastim finišom, medtem ko pookus kar traja in traja s svojo bolj zeliščno stranjo.  
 
Hop Valley Werewolf je zelo svežega in osvežilnega značaja, lahkotnejšega telesa in predvsem preproste pitnosti - zanimiva koktajlasta aroma pa temu le še doda piko na i.
 
 

Hop Valley Werewolf

Šempeter v Savinjski dolini
 
v sodelovanju z Dogma Brewery 
Beograd (SRB)

NEIPA

6,4%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → zelo dobro piten, izjemno svež; aroma je pošteno kokosna, a tako lepo vabljiva

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar