torek, 21. junij 2022

Mali Grad Belgium Trip With Ela

Navdih za ta belgijski ale je nastal, ko sta se pivovarja pivovarne Mali Grad odpravila na izlet po Belgijsi s prijateljico Elo in na njem poskusila nešteto dobrih belgijskih piv. In tako sta tudi sama doma zvarila enega takega.
 
Belgijski izlet je obarvan v zlat odtenek, telo piva pa je skorajda popolnoma jasno. Vse prekrije tanjša bela glava, ki se nato počasi izmika. Aroma je nežna, a prijetna, najbolj pa kaže svoje začinjene note, ki jih spremlja še nekaj cvetličnega in citrusnega diha, kateri postane kasneje najbolj pogumen med njimi. Požirek je solidno grenkoben in kar konkretno zeliščno-travnat v karakterju. Pookus pa le še nadaljuje v tem stilu in to kar nekaj časa.
 
Belgium Trip With Ela je pivo lahkotnejšega telesa in zelo svežega ter osvežilnega značaja. Je preprosto, ampak kar lepo belgijsko v svojem značaju, kar pomeni, da je tudi kar karakterno. 
 

Belgium Trip With Ela

Kamnik

Belgijski ale

5,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → lepo se pije, je svež in kar pošteno belgijski, zelo soliden

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar