četrtek, 4. november 2021

Bevog European Roller

Bevogovo kraljestvo ogroženih živali se je razširilo še za enega člana. Del serije Extinction Is Forever je postala tudi zlatovranka, ki se tako kot mnoge ostale vrste sooča z ogroženostjo. V Bevogu pa so tej ptici posvetili svoj novi dvojno hladno hmeljeni NEIPA zvarek. 
 
European Roller je zelo motnikavega telesa zlate barve. na vrhu kozarca pa srednje velika bela glava posedi za kar lep čas. V aromi nas objame s prijetnim in lepo izrazitim tropskim sadnim značajem, kjer grenivka, limeta ter še kak drug citrus odigrajo glavno vlogo. Srednje nežnejša hmeljna grenkoba zaznamuje požirek, v karakterju pa je nekoliko travnata. Nadaljevanje pripade rahlo sladkemu občutku, dodobra smolnatemu, medtem ko je finiš kar lepo suh - ta občutek pa se nadaljuje še v trajajoč pookus. 
 
Bevogov NEIPA je lahkoten v telesu in zelo svež v svojem značaju, najbolj pa navduši s svojim citrusno naravnanim značajem in predvsem preprosto pitnostjo. Ob vsem tem pa ni nikjer zaznati tudi nobenega občutka alkohola. 
 

European Roller

Bad Radkersburg

NEIPA

7,1%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → dober, dovolj tropski in lepo grenkoben, dokaj suh v finišu, ampak se zelo lepo pije

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar