petek, 13. avgust 2021

Lobik Twerkachu

Lobiki, oziroma pivci njihovih piv, se lahko podajo na lov za pokemoni dankemoni. Twerkachu je eden izmed teh NEIPAstih zvarkov in sicer nekoliko bolj eksperimentalne narave, saj kot pravijo fantje, so v njem prvič uporabili mešanico Cryo Pop, za nameček pa še malenkost hmelja Galaxy.
 
Twerkachu je na pogled kot pravi gosti sok, saj tanjša bela pena le za nekaj sekund prekrije izjemno motno, bledo (umazano) oranžno telo tega zvarka. V aromi se kažejo nežnejši sadni dihi zelo zrelih tropskih sadežev, ki pa so vseeno kar presenetljivo sramežljivi in skriti. Požirek zaznamuje srednje nežnejša hmeljna grenkoba, ki jo sem ter tja dopolni rahel sladek občutek. Nežnejši, suh in grenkoben pookus pa tudi ne traja predolgo.  

Tokratni Lobikov dvojni NEIPA je kar nekoliko bolj zadržan kot večina ostalih njihovih zvarkov. Tako kot drugi pa je že na pogled povsem "juicy", izjemno dobro pa tudi skrije svojo niti ne tako šibko alkoholno stopnjo, kar ga delo zelo pitnega.
 

Twerkachu

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,4 / 5 → piten, čeprav dokaj neizrazit - nič kaj ne izstopa, je pa v tistem tipičnem Lobikovem stilu

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar