nedelja, 7. november 2021

Tektonik OL #58 Bruno

Tektonikova Odprta Liga kar raste in raste. Novi član te omejene serije zvarkov je postal motni pale ale, ki so ga zvarili s hmeljema BRU 1 in Sabro, ljubkovalno pa ga kličejo kar Bruno.   

Bruno je izjemno motnega telesa, precej blede, mlečno rumene barve, večja in kar kremasta bela glava pa ga prekrije za zelo dolgo. Hmeljna aroma je zelo izrazita, ponuja pa nam veliko citrusov ter nekaj sladkih sadežev za zraven, medtem ko je v ozadju srečati še kakšen borovec sem ter tja. Požirek podraži z nežno hmeljno grenkobo, ki jo dopolni citrusasto-sladek priokus v nadaljevanju. Poprast finiš zaključi požirek, vse pa se nadaljuje še v trajajoč pookus.

Tektonikova številka 58 je tako na pogled kot tudi po svojih lastnostih zelo "juicy" značaja. V kombinaciji z lahkotnim telesom in svežim karakterjem pa ga vse to dela zelo preprosto pitnega.
 

OL #58 Bruno

Ljubljana

NEPA

5,5%

Kje naj ga iščem?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → aromatičen, juicy, lahkoten z zmerno stopnjo alkohola - zelo lepo steče

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar