sreda, 24. november 2021

Tektonik OL #55 Milkshake IPA

Član Odprte Lige, serije piv izpod rok Tektonikovih mojstrov piva, ki jih ponujajo le v omejenih količinah, je postal tudi Milkshake IPA. Zvarili so ga z dodatkom laktoze in vanilije, da so dale pivu res tisti pravi milkshake značaj. 
 
Pivo je na pogled popolnoma motnega, gostega zlato-rumenega telesa, pokriva pa ga velik in zelo kremasto obstojen bel klobuk. Aroma je v začetku sicer nekoliko nežnejša, ampak lepo pokaže svoj smetanast občutek z zelo rahlim dodatkom vanilije. Kasneje se temu pridruži še nekaj citrusov, a ta smetanast značaj vseeno prevlada. Solidna grenkoba kar lepo podraži, družbo pa ji dela blaga sladkoba. Citrusast finiš z malo poprastega občutka še dodatno podraži, pookus pa kar lepo potraja.
 
Tektonikov Milkshake IPA je srednje lahkotnejšega telesa in zelo osvežilnega značaja. Mogoče je malo manj milkshake in malo bolj IPA, ampak vseeno ponudi dovolj karakteren značaj. 
 

OL #55 Milkshake IPA

Ljubljana

Milkshake IPA

5,8%

Kje naj ga iščem?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → lepo piten, všečen in karakteren; mogoče bi si želel še malo bolj izrazit milkshake občutek, ampak je vseeno dober

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar