torek, 2. november 2021

Green Gold Wolf Pack (2021)

V pivovarni Green Gold Brewing so se tudi letos lotili priprave sveže hmeljnega piva, oz. trgatvenega piva. Osnovo letošnji verziji Wolf Packa je dal New England Pale Ale, ki so ga začinili s konkretnimi količinami sveže nabranega Styrian Wolf hmelja. 
 
Green Goldov trgatveni ale je zaznamovan s svežo travnato aromo v ospredju, v ozadju pa ko spremljajo le malenkostno bolj nežne sladke tropske note z veliko pridiha bombonov - sveže in sladko. Wolf Pack je sicer popolnoma motnega telesa, precej blede oranžno-zlate barve, večja puhasta bela glava, ki sedi na vrhu kozarca, pa kar potraja. V požirku srečamo srednjo hmeljno grenkobo, travnato-začinjeno ter s suhim finišom. Nežnejši, a trajajoč pookus pa lepo pusti svojo sled.
 
Wolf Pack je lahkotnega telesa in preproste pitnosti. V aromi deluje nekoliko bolj sladek in nežen, medtem ko je v požirku precej bolj konkreten. Celotno geldano pa zelo lepo pokaže svojo svežino ter tudi bombonast karakter hmelja.
 
 

Wolf Pack (2021)

Šempeter v Savinjski dolini

NEPA

5,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → piten, lepo svež zaradi svežega hmelja, ob enem pa tudi zelo lepo izrazi tipično bombonast Wolfov značaj, ki je nekaterim zelo všeč, drugim pa precej nenavaden

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar