sreda, 18. avgust 2021

Green Gold Sultans Of Hops

Green Gold Brewing se predstavljajo s hmeljnim sultanom. Pivo so opisali kot trojno hladnno hmeljeni dvojni NEIPA, ki bo prinesel tropski značaj, za kar so zaslužne enormne količine hmeljev Mosaic, Citra ter nove mešanice Cryo Pop. 
 
Hemljni Sultan je popolnoma motnega telesa, barve pomarančnega soka ter za kar nekaj časa prekrit z manjšo belo penasto glavo. V aromi se razdaja s svojo sladko sadno stranjo, kjer note zrelih tropskih sadežev, tako sladkih kot citrusnih značilnosti, kar pošteno zapihajo iz kozarca. Začetek požirka je zelo blag in le rahlo grenkoben, družbo pa hmeljni grenkobi dela še nežna sadna sladkoba ter kakšen citrusni priokus za povrhu. Trajajoč ter lepo hmeljnat pookus pa v ustih pusti še kar solidno sled.
 
Sultans Of Hops je res prava sadna, juicy hmeljna bombica, ki bo res navdušila ljubitelje meglenih (=hazy) piv. V telesu je malenkost bolj nasiten, aroma podžiga s svojim tropskim karakterjem, okus pa nežno poboža po jeziku skoraj brez kakršnekoli topline alkohola.
 
 

Sultans Of Hops

Šempeter v Savinjski dolini

Dvojni NEIPA

8,3%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → superca NEIPA - zelo aromatičen, v okusu pa zelo nežen in nevsiljiv - lepo svež in piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar