torek, 24. avgust 2021

Vizir Beer'O'Kranjec

V pivovarni Vizir so zvarili Beer'O'Kranjca kot "pivo, ki pričara okuse naše male pokrajine Bele krajine". Pivo je stila kremni ale, ki velja za ale verzijo ležaka - torej nekaj dobro znanega, a vseeno nekoliko drugačnega. V Vizirju pravijo, da je to pivo "osvežilno kot Kolpa, dobro kot pogača, veselo kot Bela krajina".
 
Na pogled je Beer'O'Kranjec le malenkostno motnega telesa, ki je zlate barve ter zastrto s srednje majhno in ne ravno trajajočo belo glavo. Aroma je kar nekoliko sramežljiva, ponuja pa je rahlo sladek sadni dih v spremljavi bežnih travnatih not. Požirek zaznamuje srednja hmeljna grenkoba, ki ji poprasto-dražeč finiš doda še nekaj svežine, preden rahlo travnat pookus zaključi celoto.  

Beer'O'Kranjec je zelo lahkotnega telesa, preprostega značaja, ki vključuje vse tipične ležakaste lastnosti. Ob vsem tem pa je njegova največja odlika, da je zelo osvežilen in lahkotno piten.

Beer'O'Kranjec

Črnomelj

Kremni ale

4,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3 / 5 → preprost in piten, brez kakšnih posebnosti, res pa je, da je zelo osvežilen

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar