ponedeljek, 23. avgust 2021

Lobik Impheerial Stout

Impheerial Stout je Lobikov mogočnež, ki je član eksperimentalne serije Regional At Best. Pivo z 12% alkohola in brez dodatkov so fantje zvarili kot dokaz, da tudi poleti sedejo visoko-oktanska piva.
 
Večja in lepo kremasta kavnato obarvana glava za kar lep čas prekrije globoko črno telo tega imperial stouta. Ob vdihu nam radodarno razdaja svoje pražene in nežno kavnate arome, ki jih spremlja še nekaj bolj sladke čokolade ter kar nekoliko lesnat pridih z malo alkohola. Požirek nam podari prijetno nežno sladkobo čokolade, ki jo malo nadgradi ribezov občutek. Čisto blaga grenkoba pride na koncu, rahlo pražen pookus pa je le nekoliko zaznati. 
 
Impheerial po grlu spolzi z zelo svilnatim občutkom, kremasto telo pa mu da še bolj sladicast značaj. 12% alkohola ni prav nikjer občutiti, tako da se ta imperialček pije brez kakršnegakoli "napora".
 

Impheerial Stout

Maribor

Cesarski stout

12%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,2 / 5 → zelo piten in prijeten, le v pookusu da malo ostrine, drugače pa je čokoladno svilnat in zelo uživaški

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 17/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar