nedelja, 22. avgust 2021

Hopa Winter Warmer Ale

Hopa Winter Warmer Ale je pogled pivovarne Kosten in Kočevja na zimske stile piva. Sicer ne pretirava z alkoholno stopnjo, ki je lepo zadržana (za stil), prav tako pa v sebi ne skriva nobenih (ponavadi pogostih) dodatkov. Malo drugačen zimski ale.
 
Zimski Hopa je le lahkotno motnikavega telesa jantarno-bakrene barve, njegov izgled pa dopolnjuje srednje velika belkasta glava, ki se počasi umika. Aroma je lepo prikazana s svojim sladkim občutkom, kjer se kažejo sadne note. Izstopajo suhi sadeži, ozadje pa je nežno začinjeno. Okus je lahkotno grenkoben v začetku, sledi pa malenkost bolj izrazna sladkoba. Finiš je blago začinjen, pookus pa še nežno in na kratko postoji v ustih.
 
Winter Warmer pivovarne Kosten je srednjega telesa in nekoliko nežnejšega značaja, v katerem pa lepo začutimo predvsem sladkobo in blag kvasno-začinjen oblutek. Je nekoliko drugačen zvarek, ki pa ne pretirava s svojimi %.   
 

Winter Warmer Ale

Kočevje

Zimsko pivo

5,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → simpatičen, lepo piten in ravno prav sladek - malo drugačen, a ne pretirava

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar