nedelja, 29. avgust 2021

Lobik Bežno Lokalen

 
Bežno Lokalen je pilsner mariborske pivovarne Lobik zvarjen na tradicionalen način, ki mu ta domači, savinjski karakter podari sorta hmelja Savinjski Golding. Nekaj za bolj tradicionalno usmerjene okuse. 

Lobikov lokalnež je popolnoma čistega telesa zlatega odtenka, tanjša bela glava, ki ga pokriva, pa ne zdrži ravno dolgo. V aromi je bolj sramežljive narave, saj nam ponuja le malenkost kruhastega pridiha in nekaj zelo nežnih travnatih in zeliščnih hmeljnih not. V požirku prevlada srednja grenkoba, ki je precej suhega značaja, s sabo pa prinese travnato-zeliščne lastnosti. Nežen pookus pa na to vse te občutke še malo pusti v ustih.

Lobikov Bežno Lokalen pils je zelo preprostega značaja in predvsem lahkotne pitnosti. Je pivo, ki nikakor ne izstopa, a ravno zaradi te lastnosti bo všeč ljubiteljev bolj tradicionlanih okusov piva.
 

Bežno Lokalen

Maribor

Pilsner

4,2%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → brez kakšnih posebnosti, ampak zelo lepo piten in dobro odžeja

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar