torek, 31. avgust 2021

Green Gold Papagena

Papagena je Green Goldov tropski zvarek in posladek - sadni, kisli lahki NEIPA, ki mu ta eksotični značaj podajo mangov, papajin in pasijonkin pire. Brez dvoma nekaj, čemur se je potrebno pustiti zapeljati.
 
Ta sadno-kisli NEIPA je popolnoma motnikavega zlato-pomarančnega telesa, na vrhu kozarca pa se za nekaj kratkih momentov ustvari še tanka bela in puhasta glava. S svojo sicer nekoliko nežnejšo sadno aromo nas brez dvoma popelje v tropske kraje, kjer srečamo to multivitaminsko mešanico sadežev. Požirek nam najprej podari zelo kratkotrajen sladek občutek, ki ga takoj prevzame nežno kiselkast in nekoliko trpek značaj v koncu požirka. Ta kiselkast priokus pa še kar nekaj časa vleče usta skupaj tudi v pookusu.
 
Tropski Papagena je izjemno svežega značaja v svojem lahkotnem telesu. Alkoholna stopnja je nizka in primerna session zvarku, sadno-kiselkast značaj pa je kot naročen za vroče poletje, ko bo Papagena tudi najbolj zapasal.
 
 

Papagena

Šempeter v Savinjski dolini

Lahki NEIPA

4,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → zelo piten, brez težav tudi še kakšen za zraven; mogoče malo (preveč) sramežljiv v aromi, a zelo osvežilno kisljast v požirku

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar