petek, 13. avgust 2021

Lobik Thiccachu

Še en Lobikov pokemon za zbirko se je pojavil - ta sliši na ime Thiccachu. Fantje so ga pripravili v stilu dvojnega NEIPA piva, značaj pa mu dajeta hmelja Mosaic in Nelson Sauvin. 
 
Kot pravi NEIPA je Thiccachu popolnoma motnega zlato-rumenega telesa, bela penasta glava pa na njem posedi le nekaj krajših trenutkov. Nelson Sauvin pusti svoj značilen karakter v aromi, kjer se lepo pokaže nota belega grozdja in kosmlk, skupaj s čisto nežno sladko spremljavo zelo v ozadju. Nežna grenkoba se pokaže malo sramežljivo, dopolni in prevzame pa jo nežno sladek značaj. Nežnejši pookus nato še na kratko poleži v ustih in to je to.
 
Thiccachu je nekoliko bolj nasitnega in polnejšega telesa, zelo dobro pa zopet zakriva svojoalkoholno stopnjo, ki čisto malenkostno pogreje povsem na koncu požirka. Pivo pa zelo lepo zaznamuje predvsem grozdno-vinski karakter novozelandskega posebneža med hmelji. 
 

Thiccachu

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → zelo všečen, sicer malo bolj nasiten kot bi mi pasalo s temi lastnostmi, se pa vseeno lepo pije in predvsem pokaže svoj Nelsonov karakter

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar